Tribes of the City "Paralēles" (audio) (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Nāk vasara un grupa Tribes of the City laiž klajā savu pirmo dziesmu krievu valodā "Paralēles", kas seko dziesmai "Snow Tiger" un ir otrais singls no topošā studijas albuma.

Audio:

Paši grupas dalībnieki atzīst, ka ir laimīgi, ka šāda dziesma ir radusies. Grupas soliste Ksenija pirmo reizi šajā dziesmā spēlē basģitāru.

Tā tapšana bija kaut kas atšķirīgs no citām jaunā albuma dziesmām. Tā ir ļoti intīma, bet tajā pašā laikā pozitīva un piesātināta. Ar šo dziesmu Tribes of the City apliecina, ka viņu radīajai mūzikai nav valodas robežu.

Atgādinām, ka šobrīd grupa aktīvi strādā studijā ar sava trešā albuma "Recipe of the Golden Dream" dziesmām, kas dienas gaismu ieraudzīs 2008. gada beigās.

Sakarā ar jaunā singla iznākšanu, Tribes of the City nospēlēs divus koncertus:

30. maijs - klubs "Depo" 7. jūnijs - klubs "16. korpuss" 24. maijs Tribes of the City uzstāsies Kauņā pilsētas svētku koncerta ietvaros 21. jūlijs - Viļņas Kultūras Dienās 4. jūlijs - "Fontaine Festival", Liepājā

Vasarā grupa plāno uzstāties Zviedrijā un dažos mūzikas festivālos, bet aktīvu koncertdarbību atsākt septembrī.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu