El Mars "Stars And The Sand (Charango)" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Pašmāju dziesminieks El Mars ierakstījis dziesmu "Stars and the Sand" čarangas ģitāras versijā.

Audio:

Pirms četriem gadiem kāds ārkārtīgi labs cilvēks man atveda visnotaļ mistisku ģitāru no Peru/Bolīvijas. Spalvainu dzīvnieka muguriņu (bruņu), kas vēl joprojām ož pēc sava iemietnīka. Nekavējoties mēģināju to noskaņot ar sava mežcirtēja raksturu, kas visu grib uzreiz un visu vienlaicīgi, pārrāvu vienu stīgu. Izrādījās, ka tai ir vajadzīgs citāds skaņojums un ir pavisam citi akordi. Kaut kā sanāca, ka tā ģitāra nostāvēja visu šo laiku plauktā un mazliet apputēja. Rakstot albumu, man šķita, ka to kaut kur izmantošu un arī izmantoju Craving Images beigās.

Taču... Pirms pāris nedēļām es to atkal paņēmu rokās, noslaucīju putekļus un pēc gudra cilvēka ieteikuma, ieliku makšķerauklas trūkstošo stīgu vietās. Viena nedēļas nogale Pāvilostā un es biju iemācījies akordus dažām dziesmām un pāris dienas vēlāk to ierakstīju.

Šīs maģiskās ģitāras nosaukums ir Charango un tās dzimtene ir Dienvidamerika. Tās izskats un plašāks apraksts (interesentiem) ir atrodams šeit: http://en.wikipedia.org/wiki/Charango

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu