Ella "Welcome to the club" (audio) (100)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Šonedēļ radiostacijās nonācis Ellas jaunais singls "Welcome to the club".

Audio:

Ella sadarbojas ar Kailijas Minogas un Selīnas Dionas dziesmu autoru!

Dziesmas autors ir Losandželosā dzīvojošais Maikls Džejs (Michael Jay), kas strādā un rada dziesmas tādām pasaules mūzikas zvaigznēm kā Kailija Minoga, Selīna Diona, Eminems, Džons Sekada, Lara Fabiana un Debora Harija ("Blondie") u.c.

Dziesma ir ierakstīta un miksēta studijā “Pamatinstinkts”. Producēja Boyza II.

Atbildot uz jautājumiem par sadarbību ar Ellu un savu radošo pieredzi, Maikls stāsta: "Man ļoti patīk, kā Ella ierakstījusi "Welcome To The Club". Viņas interpretācija un stils dziesmai, kura bija sarakstīta jau pirms trijiem gadiem, piešķir tai jaunu enerģiju, un tā skan, it kā būtu sarakstīta vakar! Šī versija skan mūsdienīgi. Man tā patiesi šķiet lieliska! Tāpēc es noteikti gribētu turpināt sadarbību, jo man šķiet, ka viņa ir ļoti talantīga un viņai ir potenciāls, lai viņa reiz kļūtu pat par pasaules mēroga zvaigzni."

Komentējot iepriekšējo pieredzi, autors piebilst: "Strādājot ar lielām zvaigznēm, mākslinieks un viņa ierakstu kompānija skaidri redz savu vīziju, ko un kā viņi grib panākt, līdz ar to skaidri definējot arī man, kādai jābūt dziesmai. Strādājot ar dziedātājiem, kuri ir vēl tikai ceļa sākumā, mākslinieks un viņa ierakstu kompānija pie manis nāk ar lūgumu palīdzēt izveidot jaunu skanējumu un stilu pēc maniem ieskatiem. Bet man patīk strādāt abās versijās.”

Ella drīzumā plāno dueta versijā iedziedāt vēl vienu Maikla Džeja dziesmu "Undivided Love", kuru autors arī ir piedāvājis tieši viņai. Šo dziesmu sarakstot, autors to nebija iedomājies kā duetu, bet, uzzinot latviešu producentu lēmumu, saka: "Kad es to rakstīju, nemaz nedomāju, ka tā būs dueta dziesma, taču tagad esmu ieinteresēts, kā tas būs un kā tas skanēs. Domāju, tas varētu nostrādāt. Un visbeidzot, es vēlētos pateikt Ellai paldies, ka viņa izvēlējās manas dziesmas! Pirmie rezultāti ir lieliski!"

Komentāri (100)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu