bet bet "Palmas zaļo vienmēr" (video) (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas “bet bet” jauno video producējusi divpadsmitgadīga režisore.

Video: bet bet "Palmas zaļo vienmēr"

Pirms kāda laika grupas dalībnieki vērsās ar piedāvājumu videoklipa filmēšanai pie pieredzējušiem videoproducentiem Ilzes un Jāņa Kalvēm, ar kuriem kopā jau veidots grupas video dziesmai "Par trotuāru, halli un tiltu..". Tomēr darbs ar jauno video tā arī netika sākts, taču abu režisoru atvase, divpadsmitgadīgā meita Agija Kalve ierosināja šo klipu uzticēt viņai. Vecāki, daudz nedomājot, iedeva meitai līdzi kameru uz skolu, un Rīgas 45. vidusskolas telpās arī tika nofilmēts videoklipa pamatmateriāls, kas atspoguļo skolēnu ikdienu šajā skolā. Vispirms gan filmēšana tika saskaņota ar skolas direktoru Tāli Veismani, kurš izrādīja sapratni. Taču daži pārpratumi radās, kad kāda no skolotājām nejauši jauno producenti ieraudzīja filmējot meiteņu tualetē... Filmēšanas procesā ir iesaistīts arī skolas koris un vairākas skolotājas.

Par šo procesu 6.b klases skolniece Agija pati saka: "Klipā ir nofilmēta skolas ikdiena, un tajā arī var redzēt, ka garlaicīgi mums nav ne mirkli."

Grupas bet bet dziedātājs Zigfrīds Muktupāvels uzreiz pēc klipa noskatīšanās: "Ideāli! Tas ir mūsu labākais video līdz šim. Pieaugušais cilvēks kaut ko tādu nemaz nevar uzfilmēt, un uzreiz jau redzams, ka filmētājs ir savējais šajā skolā! 10 balles no desmit!"

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu