metanoia "See Me Coming Back" (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

TVNET piedāvā noklausīties grupas "metanoia" jaunāko singlu "See Me Coming Back".

Sekojot jau klausītāju iemīļotajam "Addicted", kas dzirdams visu lielāko Latvijas un reģionālo radiostaciju programmās, "See Me Coming Back" ir jau otrais radiosingls no grupas debijas albuma "Ordinary".

Audio:

Paši "metanoia" norāda: "Jaunais singls gan muzikāli, gan idejiski ir loģisks turpinājums dziesmai "Addicted". Dzinulis kaut ko darīt radās no nepiepildītām ilgām. Savā ziņā tā bija tieksme pēc vietas, kur tu vienmēr vari būt mierā ar sevi un apkārtējiem, tāda ka ilgošanās pēc mājām. Šī ir viena no spilgtām paralēlēm tai vēstij, ko mēs vēlamies pateikt. Galu galā, ja ar šo dziesmu un visu albumu liksim kādam domāt, ja izdosies atmodināt kāda iztēli, varbūt pat pavērt plašāku redzesloku un palīdzēt iegūt atklāsmi, neko vairāk mēs nevaram vēlēties."

Jaunais albums, kas plašākai publikai tika prezentēts marta sākumā un ieguvis ievērojamu pašmāju mūzikas kritiķu uzmanību, mūzikas veikalos būs pieejams jau nākamnedēļ.

Nākamais "metanoia" koncerts ir paredzēts 9. aprīlī Rīgas Mateja baznīcā, kur apmeklētājiem būs iespēja ne tikai dzirdēt visu albuma materiālu, bet arī vairāk uzzināt par pašu tā tapšanas procesu.

Grupa "metanoia", kurā apvienojušies četri draugi (Kristaps Tālbergs, Uldis Kozlovskis, Krists Solovejs un Jānis Barlo), pastāv kopš 2004. gada nogales.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu