Amberlife & Ladybird "My Lover’s Gone" (video) (38)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kārtējos panākumus guvis Amberlife & Ladybird pagājušā gada rudenī kopīgi ieskaņotais singls „My Lover’s Gone”. Šoreiz tas noticis 29. janvārī Viļņā, kur pirms pāris dienām risinājās mūsu kaimiņvalstī ietekmīgas radiostacijas - „Radiocentras” rīkotā popmūzikas balvu pasniegšanas ceremonija.

Šajā pasākumā, kurš prestiža un sabiedrības intereses ziņā ir salīdzināms ar Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas pasniegšanas ceremoniju, kompozīcija „My Lover’s Gone” tika pasludināta par Gada dziesmu 2004. Panākums ir zīmīgs arī ar to, ka līdz šim „Radiocentras” balvu par Gada dziesmu bija izdevies iegūt tikai un vienīgi dziesmām lietuviešu valodā.

Pagājušā gada izskaņā kompānijas „Basic Instinct Productions” jeb Ilzes un Jāņa Kalves veidotais Amberlife & Ladybird dueta „My Lover’s Gone” video saņēma skatītāju simpātiju balvu Lietuvas muzikālās televīzijas „Tango TV” Gada balvas 2004 pasniegšanas ceremonijā.

Savukārt Latvijā dziesmas „My Lover’s Gone” videoklips ir izvirzīts Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas 2004 nominācijai „Labākais mūzikas video”. Gada balvas nominācijā „Labākā hip-hop dziesma” ir izvirzīts arī Ladybird un „Device” kopdarbs - kompozīcija „4 Da Club Heatz”.

Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas 2004 pasniegšanas ceremonijā, kas 12. februārī risināsies Dailes teātrī, Rīgā un TV 3 tiešraidē visā Latvijā, Ladybird uzstāsies ar muzikālu priekšnesumu, šoreiz kopīgi ar Annu Polanski un Jenny May izpildot savu jaunāko singlu „Great Friend”.

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu