Jumprava "Inkarmo" (audio) (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

TVNET piedāvā noklausīties vienu dziesmu no "Jumpravas" jaunā albuma.

Kad dienas gaismu ierauga jaunas grupas albums, tas tiek dēvēts par “jauno daudzsološo pieteikumu”. Kad klajā nāk populāru mūziķu disks, to sauc par “kārtējo”. Kad tiek izdota pieredzējušu muzikantu jaunrade, nereti dzirdām raksturojumu “joprojām”...

“Jumprava” šogad atzīmē savu 20. jubileju. Nesen veikalu plauktos parādījusies “Jumpravas” visu gadu labāko mūzikas video izlase DVD formātā. Drīzumā tiks publicēta biogrāfiska grāmata par jumpraviešu 20 (un vairāk) gadu raibajām gaitām gan mūzikā, gan grupas dalībnieku dzīvē. Savukārt 25.augustā ir paredzēts "Jumpravas" jubilejas koncerts Dzintaru koncertzālē.

Jumprava - Inkarno.mp3 (7mb)

Un nu klajā ir nācis “Jumpravas” albums “INKARMO” ar 13 jaunām, nedzirdētām dziesmām – albums, kuru mēs vislabprātāk raksturotu kā “kārtējo jauno daudzsološo joprojām pieteikumu”.

INKARMO tulkojumā no jumpraviešu dialekta nozīmē “vieta un laiks, kur tu patlaban atrodies” - neatkarīgi no gadiem, diennakts laikposma, ģeogrāfiskās dislokācijas un citiem no tevis neatkarīgiem apstākļiem. Tā ir vieta, kuru tu radi, nevis vieta, kas dod tev patvērumu.

Arī “Jumprava” savā jubilejas gadā atrodas INKARMO – vietā un laikā, kur tiek dziedāts par mīlestību un pārmaiņām (pēdējās saklausīsiet arī muzikālā ziņā). Būtu nepamatoti teikt, ka albums piesaka jaunu “Jumpravas” stilu – drīzāk tajā iepildīta 20 gados izkoptās gaumes esence apvienojumā ar radošiem meklējumiem. Kopumā jaunās kompozīcijas izskan uz pozitīvas nots (lai ko tas arī nozīmētu) un nešaubīgi ies pie dūšas gan vecākiem, gan jaunākiem “Jumpravas” klausītājiem.

Mums ir prieks (par labi padarītu darbu), un mēs novēlam jums prieku (par labi pavadītu laiku, klausoties “INKARMO”)!

"Jumprava".

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu