Lādezers "Nebaidies" (video) (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa "Lādezers" laidusi klajā jaunu albumu "ZemŪdenNes", vēstīts mūzikas ierakstu kompānija "Platforma Records" interneta lapā. Piedāvājam noskatīties grupas jaunāko videoklipu.

Grupas jaunajā albumā iekļautas 11 dziesmas, tostarp "Vīrs melnā mētelī", "Krastmalā", "Glezna", "Tavas zemūdenes" un "Varbūt rīt".

Grupai Lādezers ir svarīgi teksti, ko dziedāt, jo tikai šādā veidā izpaužas grupas intelektuālais nesums un šīs jaunās vārsmas ienes albuma dziesmu teksta autori Ingus Ulmanis un Pēteris Brūvers.

...Sākumā nebija ne pasaules, ne zemes, ne cilvēku. Bija ūdens tik tālu, cik vien varēja saskatīt. Augstu virs ūdens mita Debess pasaule.

Un tad nāca diena, kas izmainīja visu...

Uz ūdens pusi no Debess pasaules krita sieviete. Putni viņu ieraudzīja un lidoja, lai noķertu to savos spārnos, un tad to viegli noguldīja uz Bruņurupuča muguras.

Sieva lūdza ūdens dzīvniekus palīdzēt. Viņa teica, ja tie atnestu zemi, viņa varētu iestādīt koka saknes, ko atnesusi no Debess pasaules. Daudzi dzīvnieki centās atnest zemi, bet tie mira cenšoties, jo zeme atradās ļoti, ļoti dziļi zem ūdens. Beidzot ondatra pieteicās mēģināt. Tā ienira ūdenī... Visi ilgi gaidīja to, līdz beidzot viņas ķermenis uzpeldēja virs ūdens un katrā ķepā ondatra nesa sauju zemes.

Un tā zeme sāka augt.

Kopš tā laika ikviens zināja, ka Zemei vajag tikai dot, ne no tās ņemt.

Albuma dziesmas aranžēja Gints Sola, Aigars Voitišķis, Ingus Ulmanis, Ingars Viļums un Anrijs Grīnbergs. Mūzikas autori ir Ulmanis un Voitišķis.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu