metanoia prezentēs debijas albumu (audio) (95)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET piedāvā iespēju noklausīties nelielus visu 10 dziesmu fragmentus no grupas "metanoia" debijas albuma "Ordinary".

Šī simboliskā dāvana ir priekšvēstnesis albuma prezentācijas koncertam, kas notiks 2. martā plkst. 19 klubā Kaļķu vārti.

Audio:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Laika posmā no 2005. gada jūnija paralēli koncertiem Latvijā un ārvalstīs grupa ir ierakstījusi debijas albumu "Ordinary". Diskā iekļautās 10 kompozīcijas ir ierakstītas Baltijas modernākajā skaņu ierakstu studijā "Sound Division Studios", kā arī nesen atklātajā "Latvijas Kristīgā radio skaņu ierakstu studijā". Pie albuma ieraksta un miksēšanas strādājis Braiens Dž. Linsijs (Brian J. Lindsay) no ASV.

Grupas dalībnieki atklāj: "Ticam, ka albumā izteiktiem vārdiem un domām ir noteikts mērķis un uzdevums. Tas nebeidzas tikai ar muzikālā baudījuma sniegšanu, bet tiecas aizsniegt ikvienu, aicinot saskatīt un sadzirdēt vairāk... Tāpēc 2.martā klubā Kaļķu vārti tiek rīkots albuma prezentācijas koncerts, kas būs centiens radīt estētiski un muzikāli baudāmu vidi, veidojot telpu pārdomām un atmosfēru sarunām. Pasākuma muzikālo skanējumu ievērojami bagātinās Kanādas jaunā supergrupa "The Attics"."

Koncerta biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs. www.bilesuserviss.lv

Grupa "metanoia", kurā apvienojušies četri draugi (Kristaps Tālbergs, Uldis Kozlovskis, Krists Solovejs un Jānis Barlo), pastāv kopš 2004. gada nogales.

TVNET intervija:

Komentāri (95)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu