Prāta Vētra "Thunder Without Rain" (video) (193)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas "Prāta Vētras" dziesmas "Četri krasti" versijai angļu valodā "Thunder Without Rain" tapis videoklips. high / low

Dziesmas video tapis sadarbībā ar "Vilks Studija". Tā režisori ir Aivars Čivželis jeb Čižiks un Kaspars Roga. Grupas bundzinieks izvēli sadarboties ar Čižiku un "Vilks Studiju" raksturo kā likumsakarīgu: "Mēs jau agrāk bijām sadarbojušies ar "vilkiem" - tur strādā radoši un atsaucīgi cilvēki, kas tāpat kā mēs ir gatavi pieņemt izaicinājumu un mesties iekšā avantūrā, izvēle bija pašsaprotama".

Videoklipa tapšana no ideju ģenerēšanas līdz galarezultātam ilga visu vasaru un kopš Kaspars Roga maija beigās piezvanīja Čižikam, viņi kopīgi diendienā ir izgājuši cauri visam radīšanas procesam.

Lai arī Kaspars Roga pirms tam bija režisors tādiem "Prāta Vētras" videoklipiem, kā "My Star", "Under My Wing" un "Weekends Are Not My Happy Days", šī viņam bija jauna un aizraujoša pieredze, jo jaunais video tapa uz kino lentes.

Filmēšanas process trīs dienu garumā norisinājās pamestās Slokas papīrfabrikas teritorijā, kur tika radīta sirreālistiska vide videoklipa filmēšanas vajadzībām. Videoklipa veidošanā piedalījās ap 150 cilvēku – 100 no kuriem – aktieri.

"Thunder Without Rain" ir "Prāta Vētras" pirmais starptautiskais singls no albuma "Four Shores". Šobrīd dziesma jau ir nonākusi Igaunijas un Lietuvas radio staciju rotācijas un topos, bet Rietumeiropā tā startu sāks 2006. gada janvārī. Videoklipu jau atzinīgi ir novērtējis mūzikas kanāls MTV Europe. Videoklipa rādīšanas laiks šajā kanālā būs pieskaņots singla iznākšanai.

Tikmēr maijā iznākušais "Prāta Vētras" albums "Četri krasti" Latvijā sasniedzis Platīna diska statusu.

Komentāri (193)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu