SuperHuman "Voices" (audio) (29)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

TVNET piedāvā ekskluzīvu iespēju bez maksas lejupielādēt jauno rokgrupas SuperHuman singlu "Voices"

SuperHuman - "Voices" (4,5 mb)

"Voices" ir pirmais singls no grupas SuperHuman jaunā EP, kas tika ierakstīts februārī kopā ar britu producentu Gregu Haveru (Greg Haver) un Jaunzēlandes skaņu inženieri Klintu Merfiju (Clint Murphy).

""Voices" ir smagāka un agresīvāka nekā mūsu iepriekšējās dziesmas. Piedziedājumā savijas kopā roka enerģija un melodija," stāsta grupas ģitārists Uldis. "Sākumā bija rifs, kas man nedeva mieru. Nospēlēju to grupai, un pārējo partijas to padarīja vēl skanīgāku."

Ar šo ierakstu grupa ir gājusi vēl tālāk sava skanējuma meklējumos. Ģitāru ierakstā tika izmantoti dažādi efektu pedāļi, tostarp arī pēc pasūtījuma izgatavotie, no Grega Havera kolekcijas. "Dziesmas beigās arī iespēlēju austrumu perkusiju instrumentu darbuka," piebilst bundzinieks Dims.

Grupa ļoti atzinīgi vērtē sadarbību ar Gregu Haveru. Pateicoties viņa radošajai pieejai un pieredzei, ieraksts skan ļoti pārliecinoši. "Noklausoties „Voices”, paliek iespaids, ka esi nonācis kontaktā ar 10 tonnu smagu ceļa rulli, kas neatstāj izredzes palikt neskartam,” uzskata grupa.

Gregs Havers ir pieredzējis Lielbritānijas producents, kas līdz šim sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā "Lost Prophets", "Manic Street Preachers", "Breed 77" u.c., kā arī nesen Sound Division studijā strādājis ar pašmāju "Tribes Of The City".

Noklausīties jauno dziesmu fragmentus, kā arī gūt plašāku informāciju par grupu varat mājas lapā www.superhuman.lv.

(Lai lejupielādētu mp3, ar peles labo taustiņu noklikšķiniet uz dziesmas nosaukuma. Kad atveras logs, izvēlieties "Save Target As" un norādiet vietu, kur skaņdarbu lejupielādēt. Spiediet "Save".)

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu