Jānis Stībelis "Glāze piena" (audio) (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Šodien klajā nācis dziedātāja Jāņa Stībeļa jaunākais soloalbums "Glāze piena" ar 11 paša radītām dziesmām latviešu valodā, to skaitā arī pašreizējo radio hitu "Mums paveiksies".

"Šajā albumā atgriežos pie pārbaudītām vērtībām – tā ir klasiska popmūzika ar dzīvo pavadījumu – vasarīgas un sirsnīgas melodijas. Lai šis albums jums ir kā glāze piena pret visu kaitīgo mums apkārt!" novēl Jānis Stībelis.

Audio:

Kamēr radiostaciju viļņus iekaro singls "Mums paveiksies", kurā dzirdama Agneses Baronas vadītā bērnu popgrupa "Rondīno", panākumus jau gatava turpināt albuma tituldziesma "Glāze piena", kas ir Stībeļa optimistisks un viegli ironisks skatījums uz mūsdienu sadzīves un sabiedrības likstām. Šajā dziesmā dzirdams Gunāra Kalniņa vadītais "G.G.Choir".

Albuma ierakstā arī piedalījušies: Oskars Sproģis (bass), Mārcis Auziņš (ģitāra), Andris Buiķis (bungas), Māris Jēkabsons (saksofons), Sandris Skeranskis (trompete), Amber un Gacho (vokāls), un citi.

Jaunā albuma prezentācijas koncerts notiks jau šo svētdien, 17.jūnijā, Dzintaru koncertzālē. Augustā gaidāma plašāka koncertturneja pa Latviju.

Jānim Stībelim nešaubīgi pieder viens no spilgtākajiem vokāliem šībrīža Latvijas popmūzikā. Dziedātāja kontā ir nu jau pieci albumi – “Don’t Turn Away” ar grupu “Shake & Bake” (2000) un soloalbumi “Inspiration” (2001), “Paliec tepat” (2004), “Ļubov nastala” (2005) un “Glāze piena” (2007).

Albums pieejams Latvijas mūzikas tirdzniecības vietās, kā arī internetveikalos.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu