FINX "Es tev teikšu tā" (audio) (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Radiostacijām nodots grupas FINX otrais singls

Audio:

Dziesma “Es tev teikšu tā” ir grupas FINX otrais singls no jaunā albuma, kas veikalu plauktos varētu parādīties jau pēc pāris mēnešiem. Atšķirībā no iepriekšējās prakses mūziķi ir nolēmuši šo singlu klajā laist vienlaikus ar videoklipu, tāpēc jau tuvākajā laikā tiks paziņots precīzs datums, kad nupat tapušais klips tiks atrādīts plašākai publikai. “Finksieši” stāsta, ka jaunā dziesma ir atbilstoša pavasarim, tā ir saulaini smeldzīga un videoklipa muzikālais sižets klausītājam uzbur šķiršanās sāpes un tikšanās prieku.

“Mums ļoti paveicās ar cilvēkiem, kas veidoja dziesmas video klipu. Režisors Raivo Karro precīzi spēja atrast pareizos izteiksmes līdzekļus, lai vizualizētu dziesmas būtību, savukārt galvenā operatora Haralda Vecvagara vārds komentārus neprasa vispār,” stāsta FINX mūziķi.

Pirmais singls no jaunā albuma – “Uz četrām debess pusēm” - Latvijas radiostacijās guva labus panākumus, tāpēc FINX cer, ka arī nākamā dziesma “Es tev teikšu tā” klausītājiem patiks. Grupas debijas albums “Na na ha” tika izdots 2005 gadā, un šā albuma dziesmas – “Tikko kā sācies”, “2reiz” un “Mans vārds” daudzos radio topos bija Nr.1.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu