Ella "Kitchy, Kitchy" (audio) (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Iedvesmota no dziesmas “Welcome To The Club” labajiem panākumiem dažādās radiostacijās Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, dziedātāja Ella piedāvā savu jaunāko radio singlu “Kitchy, Kitchy”, kuru pēc MicRec pasūtījuma producējis Lotars Lodziņš (Boyza II) studijā "Pamatinstinkts".

Audio:

Dziesmas radītāji ir pasaulē pazīstamu amerikāņu autoru kolektīvs Gordons Pogoda, Džeremijs Monroe, Džordžeta Franklin un Džonijs Elkins. Šā kolektīva kontā ir Dženiferas Lopesas pasaules grāvējs ”Love Don''t Cost A Thing”, dziesmas Vanessai Viljamsai un daudz dziesmu Holivudas filmās.

Viens no dziesmas autoriem Gordons Pogoda ir labs paziņa Ellas pirmā hita autoram Maiklam Džejam, ar kuru dziedātāja šovasar satikās Losandželosā. Saņēmis labas atsauksmes no sava drauga, Gordons sazinājās ar dziedātājas repertuāra cilvēku Guntaru Raču un piedāvāja vairākas savas dziesmas, no kurām ierakstu kompānija un producenti izvēlējās tieši “Kitchy, Kitchy”.

Par šo sadarbību Gordons saka: “Es biju patiesi iepriecināts, dzirdot pirmo ierakstīto manas dziesmas versiju. Viņai ir lieliska stila izjūta, un dziedājums ir pietiekami nekaunīgs un pārliecinošs. Lai gan es dzīvoju planētas otrajā pusē, es jūtu, ka Ellai ir pietiekami daudz ambīciju un prasmes reiz kļūt par pasaules mēroga zvaigzni, un visam, ko viņa dara, apakšā ir jūtams darbs un sapratne par šo biznesu. Viņas izpildījums piešķīra dziesmai savādi patīkamu enerģiju, un, manuprāt, šo versiju gaida labi panākumi ne vien radio, bet arī deju mūzikas klubos.”

Jāatzīmē, ka Gordons iesaistījās arī dziesmas ieraksta producēšanā, konsultējot dziedātāju gan par izrunu, gan dziesmas formu. Pēc vairāku reižu pārveidošanas viņš atzina, ka viss esot perfekti ne vien Eiropas, bet arī Amerikas tirgum.

Dziedātāja šobrīd turpinot sadarbību ar kompāniju "Mikrofona ieraksti", atlasa jaunas dziesmas un ieraksta albumu. Tikmēr patīkama ziņa saņemta no Korejas, kur kompānijas "EMI records" dziesmu izlasē “Now Dance Vol. 2“ līdzās tādiem vārdiem kā The Shapeshifters un David Guetta iekļauta arī Ellas dziesma “Welcome To The Club”. Dziesma iekļauta arī Ukrainas radiostacijas Kiss FM rotācijā.

Savukārt dziesmas video skatāms gandrīz 2000 “Lady Footlockers” veikalos ASV.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu