Suņa Stunda "Kolka" (audio)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa "Suņa Stunda" piedāvā klausītāju uzmanībai sava jaunā albuma “Kolka” tituldziesmu.

Audio:

Dziesmas pamatā ir pirms kāda laika avīzē “Talsu Vēstis” publicēts stāsts par atgadījumu Kolkā. Talsu glābšanas dienestā kādu dienu atskanējis zvans no Kolkas skolas; skolā izkaisīts nezināmas izcelsmes balts pulverītis. Glābšanas dienesta darbinieks pilnā ekipējumā ar sabiedrisko transportu devās uz skolu, taču, kad tur nonāca, izrādījās, ka pulverīti jau nokopusi apkopēja…

Ko apkopēja izdarīja ar pulverīti, avīzes raksts neatklāj, un “Suņa Stunda” piedāvā savu versiju.

Dziesmas ierakstā bez grupas pamatsastāva mūziķiem piedalījusies arī “Hospitāļu ielas” vijolniece Dina Skreitule, “Abstinences” vokāliste Ilone Balode un multimākslinieks Ingus Baušķenieks.

Kā iepriekš ziņots, klubā “Depo” 27.maijā plkst.20 notiks grupas “Suņa Stunda” jaunā albuma “Kolka” prezentācijas pasākums.

Pasākumā kā viesi uzstāsies industrial grupa “Posts”, kurā muzicē “Suņa Stundas” albuma ierakstam roku pielikušais Kristaps Pūce jeb Zyrnys, un rokgrupa “Abstinence”, kuras soliste aktrise Ilona Balode papildinājusi “Suņa Stundas” jauno ierakstu ar vokālām partijām.

Pasākuma laikā varēs iegādāties arī pašu albumu - pavisam karstu un par draudzīgu cenu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu