Tumors "Nauda" (audio) (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Klausies pirmo pašmāju inteliģentās pankroka grupas Tumors radiosinglu "Nauda"!

Audio: Balozu Pilni Pagalmi - Iespejamais virietis

Skaņu ierakstu zīmols "Raibā taureņa ieraksti" jau agrā pavasarī parakstīja vienošanos ar grupu “Tumors” par debijas albuma izdošanu.

function orbRadio(songid){var playerWin = window.open(''http://www.orb.lv/player2/?cat=user&subcat=79652&subcat2=599046&songid=''+songid+'''',''player_new'',''width=950,height=650,left=0,top=0,scrollbars=yes,resizable=yes'');playerWin.focus();}Balozu Pilni Pagalmi - Iespejamais virietis

Darbs pie albuma ieraksta studijā ir bijis veiksmīgs un sadarbībā ar producentu Juri Riekstiņu nu ir ierakstītas 12 dziesmas. Albumam ir dots nosaukums "Idioti" un tas dienasgaismu ieraudzīs šīs vasaras beigās, bet jau šonedēļ radiostacijās nonāks pirmais "oficiālais" albuma radiosingls "Nauda", kuras ierakstā piedalījies arī grupas Zig Zag līderis Juris Lasinskis.

Dziesmas "Nauda" oriģinālais nosaukums ir "Money (That’s What I Want)" un to pirmais par hitu 1959. gadā padarīja amerikāņu dziedātājs Barets Strongs (Barrett Strong). Vēlāk šo dziesmu izpildījuši "The Beatles", "The Rolling Stones", "The Doors" un "Smashing Pumpkins". Dziesmu latviskojis Pēteris Riekstiņš un tulkojums ir saskaņots ar dziesmas izdevējiem ASV.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu