Sanctimony "Toy Man" (audio) (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Piektdien, 9. martā, Sanctimony uzstāsies ar albuma prezentācijas koncertu Rīgā, klubā "Melnā piektdiena". Konkurss!

Audio:

"Jaunā albuma "Hell in Stereo" koncerttūres ietvaros esam nonākuši līdz albuma plašākai prezentēšanai Rīgā. Esam patiesi gandarīti, ka pirmoreiz grupas vēsturē tiksimies ar faniem ārpus mūzikas klubiem, kuros parasti varam pārmīt dažus vārdus vien īsi pirms vai pēc mūsu uzstāšanās. Tāpēc gaidīsim visus mūsu fanus un atbalstītājus mūzikas veikalā "Randoms", kur labprāt parunāsim par jauno albumu un mūziku kopumā," aicina vokālists Jānis Boļšaks.

Piektdien koncertā mūzikas klubā "Melnā Piektdiena" pirms Sanctimony albuma prezentācijas uzstāsies grupas "Infected" (melodic death metal) un ZX Spectrum (death’n’roll), kā arī pirmoreiz plašākai publikai spēlēs grupa Wild (hard rock). Koncerts sāksies plkst. 20.

Sanctimony jau prezentējusi "Hell in Stereo" Liepājā, Blomē un Tallinā.

J.Bolšaks: "Visās koncerttūres pilsētās esam saņēmuši labas atsauksmes par jaunajām dziesmām. Paldies par to visiem faniem! Atzinīgus vārdus un īpašu publikas atsaucību gan Latvijā, gan Igaunijā esam saņēmuši par dziesmām „Heading Mexico”, „Toyman” un „Nightmare”. Redzam, ka publika fano arī par mūsu kaverversiju AC/DC dziesmai „Back in Black”. Mums patīk, ka publikai patīk! Pēc darba, ko esam ieguldījuši „Hell in Stereo” tapšanā, atzinīgs publikas novērtējums sniedz gandarījuma sajūtu par paveikto. Tiešām prieks par to!"

"Hell in Stereo" albumā iekļautas 13 dziesmas, no kurām 12 ir Sanctimony pašu sacerētas, bet 13. ir kaverversija grupas AC/DC dziesmai "Back in Black".

"Hell in Stereo" tiek izdots ierakstu kompānijas "Aghast Records" paspārnē. Dziesmas albumam tapušas divu gadu garumā. Grupa "Hell in Stereo" materiālu raksturo kā roka un „death metal” salikumu ar skaļu un agresīvu izpildījumu. Tas ierakstīts "Wolk Recordings" studijā kopā ar skaņu inženieri Sergeju Amsterdamu. Visu materiālu Somijas lielākajā ierakstu studijā "Finnvox" masterēja leģendārais Mika Jussila. Viņš "Hell in Stereo" nosaucis par labāko albumu, ar kuru viņam nācies strādāt 2006. gadā, un atzina, ka uzreiz kļuvis par grupas fanu. Mika Jussila ir masterējis vairāk nekā 5000 albumu un strādājis ar tādām grupām kā HIM, „Nightwish” un „Apocalyptica”.

Grupa Sanctimony dibināta 1994. gadā un ir izlaidusi trīs albumus. Pēdējais – "Devil and Men" albums izdots 2005. gadā un ir ieguvis augstu novērtējumu kā mūzikas speciālistu, tā arī fanu vidū.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu