Disfunk "Tavā varā" (audio) (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Viena no nesen notikušā rokfestivāla "Tu esi pamanīts '07" grupām, Disfunk, kuru veido Reinis Straume (vokāls), Jānis Godiņš (ģitāra), Dāvis Putāns (bass), Rūdolfs Dankfelds (sitamie instr.), laiž klajā jaunu singlu - "Tavā varā".

Audio:

Reinis: "Šī dziesma ir par situāciju, kurā jūties tik ļoti saaudzis ar kādu cilvēku, ka tas sāk aizēnot tevis paša personību. Pat to apzinoties, tu nespēj pretoties šo attiecību valdzinājumam."

No tā arī paši no sevis radušies piedziedājuma vārdi:

"Arī ja tas nozīmē nodevību sev, tu iededz manī vēlmi elpot tev!"

"Dziesmas vārdi ir netradicionāls love song variants, kas pieskaras šai tēmai no nedaudz tumšākas puses, nezaudējot romantisko pieskaņu."

Dziesma tapusi Tāļa Timrota ierakstu studijā, tomēr savdabīgo mūzikas apdari radījis Jānis ("TEP ''07" atzīts par labāko ģitāristu).

Jānis: "Vienmēr ir aizrāvusi elektroniskā un ambient mūzika, ar kuru arī pats pa laikam esmu eksperimentējis. Nolēmu, ka būtu interesanti, ja šo aizraušanos varētu savienot ar Disfunk mūziku un paskatīties, kas no tā varētu iznākt."

Papildu informācija par grupu un jaunākās relīzes vienmēr ir pieejamas grupas oficiālajā mājaslapā www.disfunk.lv.

Disfunk nākamreiz būs iespējams dzirdēt "Tu esi pamanīts" atskaņu koncertā, kas notiks Jūrmalā, Jomas ielā. Koncertus sniegs arī grupas Pent-In Dreams, Laime Pilnīga un Z-SCARS.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu