Saare "Rozes atriebība" (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Guļamistabas roka grupai "Saare" tuvojas saspringts periods - tuvākajā laikā paredzēts nospēlēt virkni koncertu un vienlaikus doties studijā, lai ierakstītu jaunu dziesmu.

Audio:

Saare aktivizējas

Tuvākie koncerti gaidāmi:

21. aprīlī Mākslas darbinieku namā, Torņa rīkotajā pasākumā "Pavasara vīns", 26. aprīlī Mūzikas akadēmijas studentu klubā, 19. maijā Grīvas mēbelēs, Latvijas kinoamatieru festivāla “Ahūns” ietvaros.

Paralēli šīm aktivitātēm Saare Tāļa Timrota virsvadībā gatavojas ierakstīt jaunu dziesmu. Dziesmas nosaukums ir "Hej!", un tās pamatideja sacerēta mūzikas veikalā, strinkšķinot akustisko ģitāru. Šī dziesma ieskicēs muzikālo noskaņu gaidāmajā minialbumā, ko paredzēts izlaist līdz gada beigām.

Šobrīd Saare TVnet apmeklētājiem piedāvā noklausīties skaņdarbu "Rozes atriebība", kas ir pirmais jaunais materiāls pēc pagājušogad izlaistā ieraksta "Spring Inside".

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu