U.K. "Dievs" (video) (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET piedāvā noskatīties projekta U.K. jaunā radiosingla "Dievs" video. Galvenajā lomā mūzikas žurnālists Uldis Rudaks.

Tie jocīgie, nu tie kosmonauti ... viens no viņiem patiešām ir Rolands Ūdris, bet otrs jocīgās kosmosa stacijas "U.K." apkalpes loceklis ir Egons Kronbergs.

Dziesma "Dievs" ir nākamais singls no dueta rudenī izdotā albuma "KU". Savukārt dziesmas video šobrīd nonācis Latvijas televīzijās, bet kanālā MVH tas ir aktīvā rotācijā.

Videoklipā galvenajā lomā filmējies pazīstamais mūzikas žurnālists Uldis Rudaks. Viņš atzinis, ka spējis identificēties gan ar dziesmā apdziedāto vientuļnieku, kurš meklē dzīves siltumu, gan arī ar Dievu - to, kas visu redz, zina un tic.

Klips filmēts vilcienā Rīga - Tukums, bet meža ainas - mežā pie Tukuma.

"Gan dziesmā, gan klipā "Dievs" tiek skatītas tēmas par to, ka Dieva ceļi, kaut neizdibināmi un bieži vien it kā tumsā vedoši, vienmēr vainagojas ar gaišām beigām - tieši ar to, kas tev paredzēts un vajadzīgs," par dziesmu un tās video teic Rolands Ūdris.

U.K. "Dievs"

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu