T.a.t.u. VS. Bloodhound Gang – kurš perversāks? (video) (75)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas kanālu apritē nonākuši divi diezgan divdomīgi klipi – T.a.t.u. klips dziesmai "All About Us" un "Bloodhound Gang" klips dziesmai "Foxtrot Uniform Charlie Kilo".

Tas, ka šīs grupas mīl un arī mēdz šokēt, nav nekāds jaunums. Jautājums ir cits – vai Latvijas televīzijas kanāli kaut ko tādu rādīs? Ņemot vērā vispārējo panikas vilni pasaulē, kad par katru cenu tiek meklētas agresijas pazīmes kā klipos, tā dziesmās, filmās utt...

To anglisko vārdu, kas sākas ar f un beidzas ar ucking un ko mums tik ļoti gribas dzirdēt Džeimsa Blanta dziesmā "You’re Beautiful", jo tā vien liekas, ka galu galā tas labāk parāda autora sajūtas... to mēs vairs tikpat kā nedzirdam – rupjība taču! Kā tad būs ar klipu, kurā meitene ar lielu blīkšķi izšķaida pauri puisim, kurš viņai uzmācas? Pie kam klipa beigās viņai pakaļ atbrauc draudzenīte, ar kuru pirms tam bijis strīds. Klipā meitenes varbūt ir lesbietes, bet varbūt nav – vai morāle ir tāda, ka lesbietēm šaudīties ir atļauts? MTV rāda cenzētu šā klipa versiju – kā reaģēs Latvijas TV kanāli?

"Bloodhound Gang" klipā Foxtrot Uniform Charlie Kilo" (pievērsiet uzmanību visu vārdu pirmajiem burtiem) it kā nekā tāda nav, nekā tāda jau nav arī pašā dziesmas nosaukumā un tekstos, kamēr nepalasa tā uzmanīgāk.

Kura no šīm dziesmām un klipiem ir šokējošāka, grūti pateikt, taču jau tagad diezgan droši var teikt, ka Latvijas TV kanāli necenzētus šos klipus nerādīs.

Komentāri (75)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu