F[ei]K "Vienādība" (audio) (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Grupas F[ei]K jaunākais radio singls "Vienādība" nodots radiostacijām.

Audio:

Dziesma ierakstīta sadarbībā ar ierakstu studiju "Pump Recording" un Edgaru Ķauķi, kas plašākai publikai pazīstams ar iesauku "Melnais".

Radiostacijām ir nodota dziesmas īsākā versija, taču singls pilnā garumā būs pieejams internetā.

Paši F[ei]K atzinīgi vērtē kopā paveikto darbu un uzsver, ka dziesma "Vienādība" ir ar vēsturisku nozīmi, jo tapusi neilgi pirms grupas izjukšanas 2004. gadā, bet ritmiski izmainīta un papildināta jau ar grupas jaunā bundzinieka palīdzību, tādā veidā turpinot pirms vairākiem gadiem iesākto. Saskaņā ar pašu F[ei]K domām "Vienādības" skanējums ir grupai neraksturīgs un, iespējams, nesasaucas ar skaņdarbiem, kas radīti iepriekš.

Singls ir 2008. gada pavasarī paredzētā albuma pirmais vēstnesis un iezīmēs jaunu posmu grupas daiļradē. Saskaņā ar dziesmas teksta autoru un dziedātāju Verneru Biteru, dziesma ir aicinājums nepakļauties sistēmai, kā vienādībai, kurā nekas nemainās, bet kļūt uzskatos atvērtākiem pret sevi un apkārtējiem.

Jau iepriekš ziņots, ka grupa F[ei]K oktobrī gatavojas doties nelielā tūrē. Šobrīd apstiprināta F[ei]K dalība šādos pasākumos: 13. oktobrī Liepājā – Fontaine Palace, 20. oktobrī Cēsīs – Fonoklubs, 26. oktobrī Innerfade Fest _ Rīga, klubā „Melnā piektdiena.”

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu