Eirovīzija: 16.maija vakars Kijevā Video (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas un Lietuvas prezentācija, kas notika 16.maija vakarā Kijevā.

Valters un Kaža ar Mārtiņa Freimaņa kompozīciju "The War Is Not Over" Eirovīzijas dziesmu konkursā startēs pusfinālā, kas Kijevā notiks 19.maijā, cerot gūt pietiekamu skatītāju atbalstu, lai 21.maijā piedalītos konkursa finālā. Abus pasākumus tiešraidē demonstrēs Latvijas Televīzija. Abi Latvijas mūziķi Kijevā uzturas jau kopš pagājušās nedēļas otrdienas, piedaloties mēģinājumos, preses konferencēs un citos Eirovīzijas pasākumos.

Liels notikums Latvijas mūziķiem gaidāms 17. maijā, kad viņi Kijevā piedalīsies pagājušā gada Eirovīzijas uzvarētājas Ruslanas koncertā. Dalība šajā pasākumā bija Latvijas Televīzijas iniciatīva. Latvijas pāstāvji kopā ar lietuviešiem un Grieķijas mūziķiem būs vienīgie viesi šajā šovā. To rādīs visā Ukrainas teritorijā un daudzviet citur Eiropā. Latvijas Televīzija šo pasākumu demonstrēs 4.jūnijā.

Pēdējo mēnešu laikā jauniešu duets veica atraktīvu dziesmas popularitātes veicināšanas kampaņu, viesojoties Ukrainā, Horvātijā, Slovēnijā, Lietuvā un Igaunijā.

Valters un Kaža muzicē kopš bērnības - viņi bija bērnu ansambļa "Dzeguzīte" dalībnieki, bet nu jau divus gadus muzicē grupā "Putnu balle".

Eirovīzijas dziesmu konkurss šogad notiks 50.reizi. Latvija šajā starptautiskajā konkursā piedalās sesto gadu, 2003.gadā pirmo reizi iegūdama tiesības to organizēt savā valstī. Eirovīzijas dziesmu konkurss ir Eiropas valstu sabiedrisko televīziju tiešraides konkurss.

TVNET sadarbībā ar kompāniju STV regulāri piedāvā jaunākos video sižetus par notikumiem 2005.gada Eirovīzijas pilsētā Kijevā. Sekojiet līdzi!

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu