SIA Radikal "Tavs sapņu kredīts" (audio) (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Smagās mūzikas apvienība SIA Radikal, kurā darbojas arī kādreizējais Radio SWH Rock ētera cilvēks Gustavs Terzens, klajā laiž otro radio singlu un piedzīvo nelielu sastāva maiņu, kā arī gatavojas vasaras festivāliem visā Latvijā.

Audio:

Jaunā singla nosaukums ir "Tavs sapņu kredīts", un tas ir realitāti atgādinošs veltījums visiem mums, kas nonākuši naudas dieva verdzībā. Dziesmas noskaņu vislabāk raksturo šīs rindiņas: "Paņem naudas kaudzi/ kā to dara daudzi/ atdosi, kad spēsi/ cerams, ka nevarēsi..."

Dziesma jau piedzīvojusi pirmatskaņojumu Radio SWH Rock. Šis ieraksts tapis "Mints Studio", sadarbībā ar Tāli Timrotu, kurš ārpus darbiem studijā ir zināms arī kā izcils "dzīvās skaņas" meistars un ir redzams, stāvot pie skaņu pults arī SIA Radikal koncertos.

"Grupa SIA Radikal ir ļoti prasīgi gan pret sevi gan pret skaņu inženiera darbu, un T.Timrots godam izpildīja sev neikdienišķās metālistu kaprīzes," atzīst SIA Radikal pārstāvji, komentējot darbu studijā.

Gadu ilgajā pastāvēšanas laikā grupa ir piedzīvojusi sastāva maiņu, kas tomēr nav pamatīgi ietekmējusi skanējumu. Singla ierakstā dzirdams iepriekšējā bundzinieka - Andreja Upmača sniegums, taču par jaunpienācēja - Kārļa Vasiļevska varēšanu ikvienam būs iespēja pārliecināties vairākos festivālos vasaras gaitā, kad uz skatuves kāps SIA Radikal.

Šobrīd apstiprināta grupas dalība šādos festivālos:

20. jūnijā „Sarkasms Open Air”, 5. jūlijā „Fonofest V,” 11. jūlijā „MetalShow.lv 2009 - Anticrisis”, 25. jūlijā „Tele2 Baltic Beach Party,” LV Rock skatuve 14. augustā „Fontaine festival.”

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu