ēnas "Neprātīgais" (audio) (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Gribi pacelties pāri pelēcībai? Tad nebaidies izplest spārnus un lidot...

Audio:

Mūzikas izdevniecība "Antena" piedāvā latviešu rokgrupas "ēnas" karstāko singlu "Neprātīgais".

Latvijas radiostacijās sācis skanēt grupas "ēnas" karstākais singls "Neprātīgais", kas vēl un vēlreiz atgādina, cik svarīgi ir laiku pa laikam zaudēt prātu, pacelties pāri pelēcībai un nebaidīties lidot... un nekas, ja visi tevi tāpēc sauks par neprātīgu... jo par spīti visam zeme griežas, bet mīlestība nāk tieši tad, kad to vismazāk gaida...

Kopš pirmā radio singla "Beautiful morning", ar ko grupa "ēnas" pieteica sevi Latvijas klausītājiem, iekļūstot “Radio SWH” Latvijas mūzikas gada Top 2006 labāko desmitniekā, pagājuši jau divi gadi.

Jauno cilvēku galvas vēl nav sagrozījuši ne panākumi dažādos radio topos (SWH; Star Fm; Kurzemes radio; Radio 3; Rietumu radio; Radio 1), ne Eirovīzijas pusfināls, ne piedalīšanās neskaitāmos pašmāju un starptautiskos festivālos (Baltic beach Partu 2007; Klaipeeda festivaals "World" 2007; Nokia open Stage 2007; Bildes 2006; Tartu Gaudeamus jaunieshu dziesmu sveetki 2006).

Puiši ļoti nopietni izturas pret savu aicinājumu - būt uz skatuves un muzicēt. Viņi nesapņo par savu guļamistabu fotogrāfijām "dzeltenās preses" pirmajās lappusēs vai neprātīgām nedēļas nogalēm bohēmiskos tusiņos. Viņi grib pierādīt savu varēšanu citādi. Ne velti viņi par grupas moto izvēlējušies latviešu tautas sakāmvārdu: "Tavs darbs lai runā par tevi, ne tu pats."

Šobrīd grupa "ēnas" - Lauris Valters (vokāls); Dāvis Ābrams (taustiņinstrumenti); Jānis Ķergalvis (soloģitāra) un Mārtiņš Miļevskis (sitaminstrumenti) – ieraksta debijas albumu, ko plānots izdot nākamā gada sākumā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu