Dabasu Durovys "Trejūs naktī" (video) (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziesma "Trejūs naktī", kas iekļauta nesen prezentētajā grupas debijas albumā "Ļepetnīks", ir stāsts par lietām, kas izskatās savādākas, nekā īstenībā ir, un varbūt to vispār nav…

Dziesma atgādina, ka dažreiz tas, ko gaidi un nesagaidi, mēdz būt mazāk vērtīgs par to, kas nāk nesagaidītā vietā.

Dziesma ierakstīta 2008 gadā "Rīgas skaņu ierakstu studijā" (bungas) un Latgales radio ierakstu studijā (instrumenti un balss). Miksēja un māsterēja Armands Treilihs.

Daugavpils rokgrupai "Dabasu Durovys" decembrī aprit trīs gadi. Šajā laikā paspēts uzspēlēt aptuveni 60 koncertos (Rīgā, Jelgavā, Daugavpilī, Preiļos, Rēzeknē u.c.), izdots dziesmu albums, nofilmēts videoklips, ir sasniegumi dažādos jauno grupu konkursos, dziesmas ir aktīvā rotācijā dažādās Latvijas radiostacijās.

Grupas sastāvā ir: Jānis Veliks (bungas), Arnis Slobožaņins (ģitāra, balss), Edgars Kluss (ģitāra), Egils Kulmanis (saksofons, balss), Sergejs Čakāns (basģitāra).

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu