Apēdājs "Es eju" (audio) (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Grupa "Apēdājs" klausītāju vērtējumam nodod vasaras karstumā ierakstītu gabalu.

Audio:

Paralēli aizvadītās vasaras koncertēšanai grupa cītīgi strādāja un Ginta Lundberga uzraudzībā "Pheonix" studijā ierakstīja vairākas dziesmas. Pagaidām klausītāju vērtējumam tiek nodota viena no tām – "Es eju", kas jau pāris nedēļu atrodas "Radio Naba" topā. Dziesma ir par smagu pamošanos otrā rītā, kad reti kas spēj aizlāpīt apziņas caurumu, nemiera un baiļu dzīts tu klejo apkārt un jūti, ka tas varētu nekad nebeigties...

Grupu "Apēdājs" darbojas no 1996.gada. Tās radošais līderis, ģitārists un vokālists Artūrs Jakovļevs ir vienīgais, kurš šo gadu laikā palicis uzticīgs kolektīvam, pārdzīvojot vairākas grupas atdzimšanas, pēdējā no tām notika šā gada sākumā, kad grupai pievienojās basģitārists Armands Butkevičs (iepriekš spēlēja grupā „Dzelzs vilks”) un bundzinieks Lauris Polinskis (paralēli spēlē grupā „Frailty”).

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu