Soundarcade "White Leech" (audio)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Pašmāju progresīvā roka pārstāvji grupa "Soundarcade" publiskojuši jaunu dziesmu no šoruden gaidāmā otrā studijas albuma "Daughters of Molestia".

Audio:

"Daughters of Molestia" ir konceptuāls albums. Tas atklāj klausītājam septiņus tumšus stāstus par muklājiem, kuros daudz vieglāk ir izvēlēties ceļu pa jau iemītām taciņām un laipām, nekā spert soli ārpus šīs šķietamās drošības. Albumā izmantotajiem instrumentiem un dziedājumiem Soundarcade ir ļāvuši piesūkties ar kontrastiem, kas rodami pastaigās starp izkropļotajiem koku stāviem, melnajiem akačiem un sārtajiem dzērveņu ziediem, aiznesot līdz klausītājam sāgu, kura reizēm ir brutāla spēka pilna un nomācoša, bet reizēm trausla, viegli ievainojama un skaudras melanholijas caurstrāvota.

Albuma producents ir Olivers Tarvids, un tas ierakstīts kopā ar Ģirtu Laumani (Lomiku) un Māri Lāci Hodila Records studijā un Latvijas Valsts radio 7. studijā.

Albumā dzirdamie skaņdarbi:

1.Marsh 2.Thin 3.White Leech 4.Dog in the Frog 5.Messenger 6.Hunt Royal 7.Chopin/Herod

Iepriekšējais Soundarcade albums "12 songs of the Jackalope" iznāca 2006.gadā Melo Records paspārnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu