Satellites LV "Paliec, neaizej!" (audio) (61)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Pašmāju grupa Satellites LV laiž klajā jaunu singlu "Paliec, neaizej!" no nesen izdotā studijas albuma "Bezvadu".

"Paliec, neaizej!" ir trešais un pēdējais singls no "Bezvadu" albuma un seko tādiem jau izskanējušiem skaņdarbiem kā "Dienas gaismas detaļas" un "Policija brauc!".

"Muzikāli skaņdarbs radies 1980. gadu elektrofanka ietekmē, savukārt saturiski tas ir mēģinājums adaptēt latviešu mēlē vienu no popmūzikas klišejām, proti, tādus atslēgas vārdus un frāzes kā "Move it", "Move Your Body", "Rhythm is Gonna get You" u.tml.," komentē grupas dalībnieki. "Šis varētu būt mūsu 2009. gada "Disko"."

Satellites LV "Bezvadu"
Satellites LV "Bezvadu" Foto: Publicitātes foto

Atgādinām, ka pēc ilgākas pauzes grupa Satellites LV šā gada maijā laidusi klajā veselus divus studijas albumus - "Bezvadu" un "Vadu".

Albumu veicināšanas koncertu ietvaros grupa jau sniegusi vairākus koncertus gan Rīgā, gan citviet Latvijā. Tuvākās grupas uzstāšanās gaidāmas "Positivus" festivālā īpašā "I Love You" teltī, festivālos "Zvērā" un "Zaļumballe".

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu