Bez PVN "Jei" (video) (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latgaliešu mūzikas apvienība - grupa "Bez PVN" piedāvā klausītājiem savu jaunāko veikumu - dziesmas "Jei" video.

Dziesma "Jei" (latviski - "Viņa") ir sava veida kaverversija, jo pirmo reizi publiski tika atskaņota tālajā 2006. gadā Līksnā festivālā "Muzykys Skrytuļs" un to izpildīja apvienība - vīru kopa "Margrīteņu ols", kuras sastāvā darbojās arī grupas "Bez PVN" dalībnieki. Nu dziesma ir sagaidījusi īsto laiku tikt atrādītai plašākai auditorijai ne vien klausāmā, bet arī skatāmā formā.

Dziesmas vārdu un mūzikas autors ir grupas muzikālā dvēsele Kristaps Rasims, kurš ir autors arī grupas iepriekšējam veiksmīgajam garadarbam - dziesmai "Screen". "Jei" jau startējusi Latvijas Radio 2 raidījumā "SEB Muzikālā Banka", ierindojoties nedēļas TOP 15 labāko dziesmu vidū, bet drīzumā tā tiks nodota klausītāju vērtējumam arī citās Latvijas radiostacijās, savukārt oficiāli pieejama lejupielādei prezentācijas dienā un līdz nedēļas beigām ir tikai portālā www.platformamusic.lv

Videoklipa režisori ir Kristaps Rasims un Sergejs Medvedevs, bet producents - "Latgolys Producentu Grupa".

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu