Pikaso, Gustavo un R-viss «Esi Brīvs» (video, audio) (64)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Sadarbībā ar biedrību «Esi brīvs» klajā nācis repera Pikaso pirmais radiosingls ar nosaukumu «Esi brīvs».

Audio:

Dziesmā piedalās arī R-Viss un Gustavo, kurš ir dziesmas producents. Skaņdarbam izveidots arī zīmēts videoklips. Tas ir stāsts par kādu vārdā nenosauktu varoni, kurš sastrīdējies ar vecākiem un mierinājumu dodas meklēt izklaidēs. Ballītē jaunietis sastop vairākus sabiedrībā pazīstamus cilvēkus, piemēram, Maiju Tabaku, Baibu Ripu, Māru Zālīti u.c., kuri simbolizē kaitīgas vielas.

«Dziesmas forma apzināti veidota, lai mēs nemācītu, kā dzīvot. Šis stāsts ir kā filma, kuru noskatoties, rodas pārdomas,» stāsta Gustavo, kurš dziesmā iejuties galvenā varoņa lomā. Savukārt Pikaso ir teicējs un pieredzes bagātais Kristaps, bet R-Vja pārziņā ir piedziedājums. Dziesmas video zīmējis mākslinieks Paulis Liepa.

Gustavo uzsver, ka nevajag pašam dzīvē apdedzināties, lai saprastu, ka var darīt arī citādāk: «Citi var mācīties no mūsu kļūdām. Kā zināms, gudrie to dara, bet mēs nevaram būt atbildīgi par katru muļķi. Bērnībā, kad sastrādāju kādus pigorus, tēvs mēdza man teikt, ka ir tikai viena dzīve, ko sabojāt, - savējā. Jaunu dzīvi neviens mums neiedos un tālāk būs jāiztiek ar to pašu, paša spēkiem, sabojāto.» Šī doma izskan arī «Esi brīvs» beigu daļā.

Papildu informācija par biedrību «Esi brīvs» un dziesmas vārdi: www.esibrivs.lv

Komentāri (64)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu