Tribes of the City "You Act Like A Baby" (video) (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju muzikālā apvienība Tribes of the City piedāvā noskatīties dziesmas "You Act Like A Baby" video no drīzumā gaidāmā studijas albuma "Recipe of the Golden Dream".

"Pirms laika jau ziņojām, ka pavisam drīz, pēc pusotra mēneša, dienasgaismu ieraudzīs mūsu jaunais albums "Recipe of the Golden Dream", taču šobrīd nododam klausītājiem singlu no šā albuma "You Act Like A Baby"," TVNET ziņo grupas pārstāvji.

"Šis ir jau ceturtais singls no jaunā albuma. Dziesma ir sanākusi gaiša un ļoti pozitīva, tā tapa spontāni un atšķiras no Tribes ierastā skanējuma. Augustā dziesmai tapa arī videoklips, kura veidotājs ir topošais režisors un operators Edgars Dubrovskis.

Kādu dienu Edgars pats mūs atrada, jo bija nejauši dzirdējis mūsu dziesmu un viņam bija radusies videoklipa koncepcija un, galvenais, nepārvarama vēlēšanās to īstenot dzīvē. Klips tika filmēts vasaras mājā, pieaicinot palīgā draugus.

Tas ir stāsts par kādu puisēnu, kurš, nespējot izturēt pieaugušo garlaicīgo dzīvi, izdomā savu pasauli, kurā notiek visjocīgākās lietas. Beigās fantāzijas tēli saplūst ar realitāti un vairs nav iespējams abas pasaules nošķirt. Naivums un vieglums ir atslēgas vārdi klipa noskaņai, kas saskan ar dziesmas "You Act Like A Baby" noskaņu."

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu