Musiqq "Abrakadabra" (video) (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Pie klausītājiem nonācis jauns liepājnieku projekta "Musiqq" singls "Abrakadabra". Grupas debijas singls " Klimata kontrole" šovasar bija viens no iecienītākajiem pludmales hitiem.

Audio:

Duetā "Musiqq" apvienojušies Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris. Marats ir pazīstams kā viens no grupas "Device" dalībniekiem un dziesmu autoriem un ir arī jaunā singla vienīgais autors. "Device" savā 10 gadu pastāvēšanas laikā izdeva trīs albumus, taču tagad dalībnieku ceļi ir pašķīrušies. Savukārt Emīls ir daudzu un dažādu Latvijas un arī starptautisko jauno izpildītāju konkursu laureāts.

Dodot iespēju jaunajiem Latvijas deju mūzikas producentiem, "Mikrofona ieraksti" sadarbībā ar "Latviešu Radio" raidījumu "Latviešu klubu mūzikas stunda" izsludina šīs dziesmas remiksu konkursu.

Konkursa balvā tiek piedāvāts "David Guetta" jaunākais albums " One Love", kā arī iespēja parādīt savas producenta spējas plašākai publikai un mūzikas izdevējiem. Konkurss ilgs līdz 14.oktobrim. Labākos remiksus atlasīs grupas dalībnieki sadarbībā ar pieredzējušiem deju mūzikas producentiem un radio klausītājiem.

Ar konkursa noteikumiem iespējams iepazīties "Latviešu Radio" un "Mikrofona ierakstu" mājas lapās.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu