Astro’n’out "Spoguļoties" (audio) (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Mūzikas grupa "Astro’n’out" saņēmušies uz ilgi gaidīto roka albumu un, pabeidzot darbus studijā, ir gatavi atrādīt pirmo singlu "Spoguļoties".

Audio:

Dziesmas pamats ir tapis šovasar mēģinājuma telpā kopīgi kavējot laiku pirms izbraukšanas uz koncertu. "Spoguļoties" - tieši par to arī ir.. par to, kā dažkārt mēs viens otru ietekmējam, neapzināti provocējot paši savu atspulgu otrā.

"Sajūtas par šo dziesmu nebija viennozīmīgas, vēl neilgi pirms dziesmas nosūtīšanas uz radio uzsāku grupā diskusiju par to, vai šī dziesma nav priekš pirmā singla par "roķīgu", bet sapratu, ka puišiem taisnība - mēs tik ilgi esam bijuši mierīgi, ka nu ir laiks arī "paspuroties"," saka grupas soliste Māra.

Šī, tāpat kā pārējās teju pabeigtā jaunā mūzikas albuma dziesmas, ierakstīta sadarbībā ar Armandu Treilihu no mūzikas ierakstu studijas "Creative Solutions". Jaunā Astro’n’out roka albuma iznākšana plānota jau decembra sākumā.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu