Cacophonics "Currency of Dreams" (video) (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas poppanka apvienība "Cacophonics" piedāvā noskatīties savu pirmo videoklipu grupas dziesmai "Currency of Dreams".

Darbs pie klipa ar pārtraukumiem ildzis nepilnu gadu, un tajā ir izmantoti materiāli no Cacophonics 6 gadu dzimšanas dienas pasākuma, kā arī koncertiem šā gada lielākajos vasaras alternatīvās mūzikas festivālos. Videoklipa pirmizrāde notika 5.decembrī klubā Depo – Cacophonics septītās dzimšanas dienas koncertā.

Līdz ar pirmo sniegu publicētais gana vasarīgais klips veidots kā veltījums Latvijas alternatīvās mūzikas festivālu kultūrai, šo pasākumu organizatoriem, atbalstītājiem un apmeklētājiem, kuru vidū nemainīgi visu grupas pastāvēšanas laiku bijuši arī grupas Cacophonics dalībnieki.

Videoklipu montējis un vizuālos efektus veidojis Jānis Čudars, operators ir Jānis Čudars un Jurģis Rudmiezis, kā arī klipā iekļauti atsevišķi kadri no festivālu Fonofest (operators Imants Pulkstenis) un Zvērā videomateriāliem.

Cacophonics vēlas teikt īpašu paldies Jānim Čudaram, kā arī festivālu "Fonofest" un "Zvērā" organizatoriem par neatsveramo atbalstu un sadarbību videoklipa tapšanā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu