Riga Metro "Heartbeats" (audio) (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Triphopa un drum'n'bass ("Lamb", "Kosheen") ritmu cienītājiem piedāvājam noklausīties jaunā pašmāju muzikālā projekta "Riga Metro" dziesmu "Heartbeats".

Audio:

Jauna un reibinoša mūzikas singla “Heartbeats” viļņi beidzot ir nonākuši jūsu ausīs un nervu sistēmā, kas pat negribot liek jums kustināt kreiso un labo kāju, pacelt rokas augšā un lēkāt vienā ritmā kopā ar elektroniskās mūzikas projektu “Riga Metro”. Jūs sākat smaidīt, it kā jums būtu septiņpadsmit, nepiespiestība padara skaitli 9.8 divas reizes mazāku, un skaņas viļņi sagrauj pilnībā jūsu garīgā miera stāvokli. Un tas ir tikai sākums.

Grandiozs tukšums, kas jau kopš izseniem laikiem bija pārņēmis šo bezpazemes pilsētu, kļuva par spēcīgu auglīgu radošo vidi jaunu mūzikas ideju rakšanai.

Niknums un azarts, nesasniedzamais iedomātais prieks un bezjēdzīgās skumjas, miers, kas pāriet uz ikdienišķumu un nemieru – visas šīs sajūtas muzikāli apvieno pašā pilsētas sirdī izveidotais projekts "Riga Metro".

Elīnas un Antona vokāli instrumentālais strīds par tādiem mūzikas žanriem kā jazz, electro un dance tiek uzkurināts ar Gusta elektroniskajiem d`n`b piesitieniem un beigu beigās padarīts par farsu, pateicoties Valtera ģitāreksperimentiem.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu