Tā Tā Tā "Ja nu tā esi tu" (audio) (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Arta Dvarionas un Reiņa Briģa mūzikas projekts "Tā Tā Tā" laiž klajā savu otro radiosinglu "Ja nu tā esi tu", kas seko Latvijas radiostacijās panākumus guvušajai dziesmai "Tu esi dinamīts".

Audio:

"Jaunā dziesma ir par to apbrīnojamo kolorītu, kas piemīt sievietēm, kuras apkārt redzam. Šis ir veltījums, oda, himna viņām un viņai," par singlu saka Reinis Briģis.

"Atšķirībā no debijas singla jaunajā dziesmā "Ja nu tā esi tu" vokālās partijas iedziedājuši abi grupas dalībnieki," papildina Artis Dvarionas.

Radiosingla "Ja nu tā esi tu" mūzikas un teksta autori, kā arī producenti ir abi "Tā Tā Tā" dalībnieki – Artis Dvarionas un Reinis Briģis. Dziesma ierakstīta "Sound Division" studijā Rīgā kopā ar skaņu inženieri un līdzproducentu Gati Zaķi.

Jau ziņots, ka 16.oktobrī ar uzstāšanos LMA Studentu klubā Rīgā "Tā Tā Tā" sāks savu pirmo koncertsēriju, kuras laikā viesosies 11 Latvijas pilsētās. Sīkāka informācija par visiem koncertdatumiem un precīzām norises vietām - drīzumā.

Biļetes uz "Tā Tā Tā" koncertsērijas pirmo uzstāšanos 16.oktobrī LMA Studentu klubā iepriekšpārdošanā internetā var iegādāties jau šobrīd - www.bezrindas.lv.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu