Busulis un Elksne "Paliksim kopā" (video) (41)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziesmai "Paliksim kopā", kas ir Intara Busuļa duets ar vienu no "Lady’s Sweet" solistēm Vinetu Elksni tapis video.

Klipa režisors ir Jānis Vingris. Dziesmas autori ir Intara kolēģis un draugs komponists Kārlis Lācis, teksta autors Jānis Elsbergs, kuri ir arī pagājušā gadā radītās dziesmas "Brīvdiena" autori.

Intara Busuļa un grupas Lady’s Sweet dziedātājas Vinetas Elksnes kopīgi iedziedātā dziesma iedvesmojusi filmu studijas Nordic Film Production producenti Kristīni Saldūksni un režisoru Jāni Vingri radīt īstas detektīvfilmas cienīgu sižetu.

"Brīdī, kad nolēmu, ka vēlos uzņemt videoklipu Intara dziesmai, es zināju, ka tam jābūt tikpat kolorītam, krāsainam, jautram un spraigam kā viņš pats. Tāpēc arī centāmies vienā klipā iekļaut veselu stāstu ar daudzsološu sākumu, dramaturģiju, spriedzi un tikpat daudzsološām beigām," stāsta Kristīne Saldūksne.

Kā atzina klipa režisors, Jānis Vingris, darbība norisinās nenoteiktā laikā pagājušajā gadsimtā.

Intara un Vinetas atveidotais dziedātāju pāris gatavojas koncertam uz lielās skatuves - viņi dodas pie drēbniekiem, lai pašūtu sev jaunus skatuves tērpus, taču abi nenojauš, kāds negaidīts notikumu virpulis abus sagaida.

Drēbnieki (Ināra Volkova un Jānis Brencis) jau ilgus gadus lolo sapni kādreiz nonākt uz skatuves dziedātāju ampluā un, ieraugot abus jauniešus, nolemj realizēt savu plānu. Viņi sagūsta dziedātāju pāri un prožektoru gaismās uz lielas skatuves piepilda savus jaunības sapņus par slavu un atzinību. Kas notiek ar abiem jauniešiem, lai paliek intrigai.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu