Lauris Reiniks un Aisha "Pasakā" (video) (142)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tas ir oficiāli! Kārtējais pašmāju popmūzikas "šedevrs" Laura Reinika un Mārtiņa Freimaņa marinādē (tiesa, ne tik "labs" kā Markusa Rivas darbi) - Reinika duets ar Aišu (Aisha) dziesma "Pasakā" ir ticis pie video.

Lauris Reiniks: "Man ik pa brīdim patīk ierakstīt kādu duetu ar jaunām un talantīgām latviešu dziedātājām, un šis šķita īstais brīdis un dziesma, lai to ierakstītu kopā tieši ar Aišu, kuras jaunais imidžs man ļoti patīk. Esmu iepriecināts par rezultātu un cerams, ka tas patiks arī klausītājiem."

Aiša, kura arī ir priecīga par dziesmas iznākumu atzīst, ka agrāk nav varējusi iedomāties šādu kombināciju:

"Mēs ar Lauri tomēr pārstāvam salīdzinoši dažādus mūzikas stilus, bet dziesma man ļoti patika un kāpēc lai man nebūtu dueta ar latviešu Enriki Iglesias?" smaidot piebilst māksliniece.

Dziesmas videoversija ir stāsts par diviem jauniem cilvēkiem, kas sēžot sastrēgumā dažādās mašīnās, saskatās un saprot, ka viņi beidzot viens otru ir atraduši. Abiem varoņiem vienlaicīgi rodas doma pamest savas automašīnas un satikties ielas vidū. Video tika filmēts gan uz Brīvības ielas sastrēguma laikā starp mašīnām, gan Panorama Plaza daudzstāvu namā.

"Visticamāk, ka dzīvē diez vai tā gadītos, bet kāpēc gan nevar mēģināt izdzīvot šādu romantisku pasaku?" skaidro Reiniks, kurš pats ir arī klipa scenārija autors un režisors. Operatora darbu un otrā režisora uzdevumu veica LNT galvenais operators Imants Zaķītis. Montāža - Arturs Nikolajevs.

Komentāri (142)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu