Kristīna Zaharova "20" (audio) (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

16. un 17. decembrī "Sapņu fabrikā" notiks atraktīvā projekta "Dzirkstošā Dīvu nakts" koncerti, kuros piedalās arī jaunā dziedātāja Kristīna Zaharova.

Audio:

Kristīna šogad veiksmīgi startējusi uzreiz divu valstu Eirovīzijas koncertos, iegūstot godpilno otro vietu gan Īrijas atlasē, gan Latvijā. Gads turpinājās ar dalību starptautiskajā konkursā "Slāvu tirgus" Vitebskā, sekoja jaunas Raimonda Paula dziesmas "Ābols" ieraksts un Laura Reinika dziesmas "Kaut es spētu izlikties" panākumi radiostaciju topos un aptaujās. Kristīna turpina pilnveidot savu repertuāru un pagājušajā nedēļā studijā pabeidza jaunas Artūra Palkeviča un Guntara Rača dziesmas "20" ierakstu, kuru piedāvājam noklausīties jau šodien.

Dziesmas īstā pirmizrāde dzīvajā izpildījumā notiks "Dzirkstošās Dīvu nakts” koncertos “Sapņu fabrikā” - turklāt tas nebūs vienīgais pirmatskaņojums šajos sievišķīga šarma un elegances piesātinātajos vakaros.

Dziesmas Mp3 pieejams portālā

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu