Zane Dombrovska "Nosargāt sapni" (audio) (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Dziedātāja Zane Dombrovska gatavojas savam Ziemassvētku koncertam un šajos Ziemassvētkos klausītājiem piedāvā jaunu svētku kompozīciju dziesmu "Nosargāt sapni".

Audio:

Dziedātāja uzskata, ka Ziemassvētku laiks ir īpašs laiks, kad gribas mīlēt un sapņot... Kaut ko vēlēties un cerēt, ka tas piepildīsies. Tieši tādēļ Zane Dombrovska kopā ar komponistu un aranžētāju Džulianu (Jāni Zvirgzdiņu) ir ieskaņojusi jaunu singlu "Nosargāt sapni". Šīs dziesmas mūzikas un vārdu autors – Džulians.

Iespējams, ka šī dziesma būs dzirdama arī Zanes Dombrovskas īpašajā Ziemassvētku koncertā, kas 20. decembrī pl. 16.00 notiks kinoteātra “Rīga” Lielajā zālē. Šajā koncertā līdzās Zanei uz skatuves būs arī Rihards Zaļupe un brāļi Raimonds un Oskars Petrauski. Biļetes uz šo koncertu ir nopērkamas visās “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv . Savukārt jaunais Zanes Dombrovskas un Džuliana kopdarbs jau ir dzirdams radiostacijās un pieejams lejuplādei mūzikas veikalos www.platforma.lv un www.doremi.lv

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu