Oranžās brīvdienas "Par sēnēm" (audio) (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Latviešu turbofolka grupa "Oranžās brīvdienas" piedāvā jaunu dziesmu "Par sēnēm", kas ņemta no gaidāmā albuma "Evribadii Tancevatj".

Audio:

Grupa iecerējusi arī aprīlī doties koncertturnejā uz Bulgāriju, Maķedoniju, Rumāniju un citām tuvākām valstīm.

Ar vairāk nekā desmit koncertiem sešās dažādās valstīs grupa gatavojas atzīmēt grupas deviņu gadu jubileju. Vērienīgā turneja, kas sāksies 27. martā Liepājā, klubā "Fontaine Palace" un noslēgsies Rīgā, klubā Depo 17. aprīlī, attiecīgi tā arī nosaukta: Jubilejas tūre Liepāja – Rīga. Atliek vien piebilst, ka grupas ceļš šoreiz būs stipri garāks nekā ierasts. Grupas līderis Ints Ķergalvis stāsta, ka koncerti notiks galvenokārt klubos.

"Ir grūti pagaidām sīkāk kaut ko par šīm vietām pastāstīt, jo nekad tur neesam bijuši un arī nevienu citu, kas šos klubus būtu skatījis savām acīm, satikuši neesam. Tā reizē būs mūsu izaugsmei ļoti nepieciešama muzikāla ekspedīcija un piedzīvojumiem pilna atpūta," tā I.Ķergalvis.

Koncertturnejā grupu pavada radio NABA raidījuma Rīta drudzis radošā komanda, kas ne vien pirms un pēc, bet arī visas trīs brauciena nedēļas telefoniski sekos līdzi mūziķu piedzīvojumiem šajās Latvijas māksliniekiem pagaidām visai eksotiskajās valstīs.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu