In Time Before "Skrien līdzi" (audio) (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Grupas pirmsākumi meklējami Jelgavas 4. vidusskolā, kad paralēli korim un orķestrim mēs, daži entuziasti, sākām muzicēt atsevišķi ar roka kultūras instrumentiem...

Audio:

Tādā veidā pamazām savācāmies pilnā sastāvā un varējām piedalīties dažādos koncertos. Protams, laika gaitā daudz kas ir mainījies spēlēšanas un sastāva ziņā. No pirmā sastāva esam palikuši tikai es - Ivars un Gundars. Tagadējais sastāvs: pie bungām - brālis Jānis, bass - brālēns Krišjānis, soloģitāra - labs draugs no pirmsākumiem Gundars un Ivars - balss.

Ar mūziku mēs pārsvarā dzīvojam, elpojam un pastāvam. Tā, protams, ir daļa no mūsu dzīves, tāpēc dziesmas cenšamies rakstīt tā, lai katra būtu īpaša un ar savu dvēseli... jo tas jau ir galvenais - ne jau vienkārši mūzika vai vārdi, bet dvēsele.

Par grupas nosaukumu.

Grupa jau kādu laiku aktīvi darbojās, bet nosaukuma tai nebija, kad pēkšņi gadījās viens koncerts, kur tā nu vairs nevarēja un steigā vajadzēja kaut ko izdomāt. Tā mēs domājām un prātojām, līdz radās visu izskaidrojoša ideja. Laikā pirms... Ar domu, ka ikviens daudzpunkta vietā var ļaut vaļu izdomai - vai tas būtu Laikā pirms mīlestības... vai Laikā pirms rokenrola... tas nu katra paša ziņā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu