Ēnas "SirC" (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Jaunais grupas "Ēnas" singls ir latviešu valodā un šoreiz neskar globālas tēmas, bet gan stāsta par divu cilvēku savstarpējām attiecībām.

Audio:

Jau jūnija sākumā singls sāks skanēt radiostacijās. Grupa pastāv jau vairākus gadus tomēr pēc divu gadu klusēšanas un sastāva izmaiņām tā atgriezusies ar straujiem panākumiem. Grupa ēnas galvu reibinošā ātrumā nokļuvusi populārāko Latvijas radiostaciju topu virsotnēs ar pirmo singlu Beautiful Morning - tā ilgāku laiku bijusi radiostaciju visspēlētākā dziesma Latvijā. Mūzikas guru Toms Grēviņš pat nodēvējis ēnas par gada lielāko sensāciju latviešu mūzikā.

Atliek tikai novēlēt veiksmi un ilgu klausītāju labvēlību ēnām jaunajā sastāvā: Lauris Valters (voc.), Jānis Ķergalvis (guit.) - abi ēnās no pirmsākumiem, Dāvis Ābrams (taustiņinstrumenti) - ex-spin[ACH], Staņislavs Judins (bass) - spēlē arī Arnis Mednis JazzQ, ex-H2O, Mārtiņš Miļevskis (bungas) arī Vic Anselmo, ex- H2O, ex-Disco Limit u.c.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu