Full House "Kur biji Tu" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Grupa "Full House" uzdod jautājumu. Un paši arī atbild. Klajā nācis grupas "Full House jaunais singls "Kur biji Tu"?

Audio:

"Mēs mīlam to, ko darām, un ar to pietiek. Pārējais notiek likumsakarīgi - mūs aicina uz koncertiem, ir izveidojušies neoficiālie fanu klubi visā Latvijā, esam pamanīti ārpus valsts robežām. Mēs esam gatavi smagi un ilgi strādāt, lai kļūtu vēl labāki," tā pirms diviem gadiem, izdodot savu pirmo singlu ”Green”, teica grupas „Full House” mūziķi.

Ar singliem „Green” un „Clown”, izdzīvojušies pa Latvijas kultūras namiem, krogiem, kafejnīcām un radiostaciju topiem, viņi, pēc gandrīz gadu ilgas klusēšanas ir atpakaļ ar savu jaunāko garadarbu „Kur biji Tu?”.

Grupas „Full House” vēsturiskie pirmsākumi meklējami šā gadsimta sākumā Saldus rajona Kalnos, bet plašāka publika to iepazina 2003. gadā, kad grupa kā īpašie viesi pārstāvēja Latviju Lietuvas jauno grupu festivālā „Durys 2003”. Pēc tam arī ar skanīgajiem hitiem radiostacijās.

Viņu dziesmas aizrauj ar savu vienkāršību, zem kuras slēpjas kaut kas noslēpumains, atminams, filozofisks. Tā nav moralizēšana vai pārgudra spriešana par teorētiskiem jautājumiem. Dziesmu teksti it kā uzsit pa plecu un saka: "Hei, paskaties! Vai ievēroji, vai dzirdēji? Vai tu jūti to pašu? Padomā par ..."

Viņi mīl mūziku. Viņi atļaujas ar to spēlēties, izaicināt, pielabināties vai pasēdēt divvientulībā. Puišiem piemīt apbrīnojama spēja ironizēt pašiem par sevi, smejoties saprast savas kļūdas un mācīties no tām, smejoties izvirzīt mērķus un sasniegt tos, smejoties ieraudzīt neredzamo un parādīt to citiem. Caur smiekliem viņi iemāca mīlēt citiem to, ko dara.

Vienalga, vai baudāt, atbalstāt, kritizējat, mīlat vai ienīstat, dejojat vai dziedat, aprunājat vai uzslavējat – mēs esam atpakaļ!

Pašreizējais sastāvs:

Uģis Jēkabsons - balss, ģitāra Ēriks „Lācis” Spulašs – soloģitāra Raitis Eleris – bass, kontrabass Uldis Heinrihsons – bungas

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu