Bez PVN "Vieja skotluugi" (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

"Dziesma "Vieja skotluugi" ir par cilvēku savstarpējām attiecībām, bet kā paši grupā esam secinājuši - par orgasmu!" komentē Bez PVN.

Audio:

Ieraksts veikts "Siguldas SS", Mūzikas un teksta autors: G. Rasims

Latgaliešu mūzikas grupa „Bez PVN” nāk no Kārsavas. Dibināta 2003.g.27. decembrī līdz ar pirmo koncertu un nosaukuma rašanos. Tās sastāvā ir 4 jaunieši: Kristaps Rasims (Kips) - elektr.ģitāra, balss; Aija Repša (Aja) - basģitāra; Pēteris Orinskis (Pichux) - bungas un Guntis Rasims (daGunchi) - akustiskā ģitāra, balss. Spēlēšanas stils – latgaļu rock. Ir piedalījusies vairākos festivālos visā Latvijā – „Stage No.1 2005”(Valmiera), „Sinepes un Medus 2005”(Madona), „Tu esi pamanīts 2005”(Jūrmala), „Pēdas 2005”(Rīga), „Muzykys Skrytuļs 2005”(Leiksna), „Osvalds 2005”(Baltinava) u.c., un daudzviet guvusi gan žūrijas, bet visvairāk publikas atbalstu. Kā arī pastāvēšanas laikā sniegusi 40-50 koncertus. Tepat nesen Ķīpsalā gan prezentējusi Latgales stendu „Balttūr” tūrisma izstādē, gan arī Platforma Records rīkotajā Valentīndienas „Amigo in love party”.

Tuvākajā laikā paredzēta videostāsta „Par sevi, draugim i Latgolu 2” parādīšanās plašākai publikai, kas tapusi kopējā projektā ar draugu grupu „Borowa Mc”, kā arī kāds jauns videoklips. Tāpat vasarā plānota dalība festivālos – „Muzykys Skrytuļs”(15.jūlijs), gan arī „Osvaldā” (5.aug.) Pašlaik latgliski dziedošā grupa gatavojas debijas albūma izdošanai, kura ieraksts tika pabeigts pagājušā gada rudenī.

Visas norises un jaunumus grupas dzīvē ikviens var iepazīt un uzzināt arī grupas mājas lapā: bezpvn.atzolys.lv

Taču tagad var nobalsot arī par latgaliešu rokgrupas „Bez PVN” jaunāko singlu „Vieja skotluugi” radio SHW Priekšnama TOPā, ko grupa piedāvā arī TVNET apmeklētājiem.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu