Xenos "Kā tu tā māki?" (audio) (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4. martā jaunā grupa "Xenos" laidīs klajā savu jauno albumu "Kā tu tā māki?". TVNET piedāvā noklausīties grupas aktuālo singlu.

Audio:

"Platē iekļautas 14 dziesmas, kuras stāsta par dzīvi visā tās dažādībā — par cilvēka pārdzīvojumiem un sasniegumiem, vilšanās brīžiem un ticību jaunai cerībai, atbilžu meklējumiem," teikts grupas paziņojumā.

Albumam dots tāds pats nosaukums kā grupas singlam "Kā tu tā māki?", kurš nesen iekarojis Latvijas raidstaciju mūzikas topus. „Esam priecīgi par jaunā albuma iznākšanu, tas veidots sešus mēnešus. Albums ir ļoti atšķirīgs skanējuma un tematikas ziņā, un tieši tas varētu būt interesants mūsu klausītājiem,” atzīst grupas mūziķi. “Cilvēki ir tik dažādi, un katrs no mums dzīvē sastopas ar daudziem atšķirīgiem mirkļiem. Tādēļ ticam, ka ikviens mūsu dziesmās saklausīs kaut ko īpašu un aktuālu tieši sev.”

Grupai šis būs jau otrais albums — 2004. gadā "Xenos" izdeva EP disku “Man ir prieks dzīvot”, kuras singli „Baby” un “Tu esi mans prieks” skanējuši Radio SWH, Kurzemes Radio, Latvijas Radio 1 un citās raidstacijās.

"Xenos" mūzikas stils ir alternatīvais poproks. Grupas mūziķi ir aktīvi koncertējuši visā Latvijā un piedalījušies arī dažādos mūzikas festivālos kā “Sinepes un Medus 2004”, “Stage Number One” (Valmiera, 2004), jauno izpildītāju festivālā “Tu esi pamanīts”, “Viking Festival” (Norvēģija, 2004), SOZO (Ungārija, 2004), bijuši koncerttūrēs Skandināvijā un ASV.

Grupa pavasarī gatavojas arī otram nozīmīgam notikumam — kopā ar mūziķi Valdi Indrišonoku no 21. aprīļa līdz 4.maijam "Xenos" dosies Latvijas koncerttūrē, kurā prezentēs savu jauno koncertprogrammu. Tūrei top īpašs gaismu un video šovs, kura veidošanā iesaistījušies profesionāļi no Skandināvijas. Latvijas tūres ietvaros mūziķi koncertēs tādās pilsētās kā Jelgava, Jēkabpils, Liepāja, Ventspils, Kuldīga, Talsi un Rīga.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu