Pionieri "Ko Tu Sagaidi" (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Ir tikai viena ieeja - izejas nav. Ja reiz esi iekšā - izstāties nebūs lemts. Skaņdarbs iekļauts Latvijas hiphopa izpildītāju apkopojumā "Promo" - 2. daļa.

Audio:

Pasaulē, kur izdzīvo tikai spēcīgie, ir jārod pretspars nolemtībai, kas ved uz iznīcību, raujot līdzi visus, kas nav atraduši savu vietu zem saules. Tāpat kā labākā aizsardzība ir uzbrukums, tā Pionieri ir pēdējā robeža, kur izdari izvēli, pirms viss ir beidzies. Tev nav ko zaudēt - vai nu pievienojies, vai arī laid garām. Tam vienkārši bija jānotiek. Tā stāv rakstīts. Svarīgi nav kad un kur, bet šeit un tagad - Pionieri.

Apvienības biedri vienojas zem karoga, kur katrs no viņiem nāk ar savu vārdu, atrod domubiedrus, dalās pieredzē, aug garā - paliekot atvērti visam apkārtējam. Dziesmas - variācijas par tēmu; klausītājs tiek aicināts izdzīvot, atrodot savu skaņu, kaut oktāva mums visiem viena. Radoši. Saikne ar klausītāju - viņi ir starp jums. Ap-Vienība - principi, pēc kuriem vadās Pionieri. Tas paliek pie mums.

Dziesma - ar ko tu sācies?

Pionieri salutē.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu