Ugaz "Ministru prezidents" (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Klausies jaunā hiphopa izpildītāja Ugaz dziesmu "Ministru prezidents".

Audio:

Ugaz: "Ar hip-hop kultuuru jau saskaaros 90to gadu beigaas,kad tika sadabuutas pirmaas kasetes-tiek guuti pirmie iepaidi! Pagaaja apmeeram gads un radaas doma pasham kko radiit! Iesaakumaa kaa viens no liidzdaliibniekiem bija Raimo,bet nekas iipash mums nesanaaca-paaris friistaila gabali,breika solji un grafitii-tas arii viss!

Otrais piegaajiens jau bija nopietnaaks ar diviem liidzdaliibniekiem-Bree un Stess!Sanaak pat viena uzstaashanaas un atkal viss!Tad negaidiiti sanaak apvienoties ar Gutuss''u un izveidojas apvieniiba Magnuss,kura arii darbojas pashlaik!Meerkji lieli-tiek pat iecereeta studijas izveide utt.Uzstaajamies 2vas reizes,studijaa ierakstam dziesmu un tad viss nedaudz pieklust!

Tad uzrodas tresheis liidzdaliibnieks Brawo,kursh arii pashlaik ir ar mums!Ir pagaajies pietiekami ilgs laiks,lai beidzot saprastru kas un kaa!Tagad darbojamies trijataa apvieniibaa Magnuss- tagad tiek iedziedaatas solo un kopdziesmas!

Dziesma "Ministru prezidents" tika sarakstiita tajaa laikaa,kad atkaapaas "Ministru prezidents" par kuru biju balsoji un uz mirkli paraadijaas cits un arii tas atkaapaas!

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu