Brīvais Kritiens "G.O.T.I.K.A" (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Grupa "Brīvais Kritiens" dibināta 2003.gada rudenī, kad grupas vokālistam un bundziniekam apnika strinkšķināt ģitāras koju garajos gaiteņos un gribējās spēcīgāk izlikt savas muzikālās idejas.

Audio:

"Sākotnēji grupai nosaukums bija "Free Fallin''", bet dzīvojam Latvijā un pārsvarā grupas dziesmu teksti ir latviešu valodā, kā rezultātā grupa tika pārdēvēta par "Brīvo Kritienu"," stāsta grupas dalībnieki, kas nāk no dažādām Latvijas pilsētām (Jelgavas, Bauskas, Krāslavas un Ludzas).

Grupa "Brīvais Kritiens" Egīls Britiks (Emīls) - vokāls Andris Borkovskis (Bonis) - ģitāra Martiņš Pružinskis (Muzikants) - ģitāra Ainārs Vecelis (Decels) - bass Kaspars Mačuļiskis (Garais) - bungas

Grupas muzicēšanas stilu varētu nodēvēt par roku vai poproku. Pirmā uzstāšanās grupai bija jau pēc četriem mēnešiem, studentu mūzikas festivālā. Tad sekoja vairākas uzstāšanās "Jelgavas 4 Baltos Kreklos". 2005. gada februārī grupa piedalījās "16. studentu folkfestivālā", kurā tika iegūta galvenā balva.

Grupas "Brīvais Kritiens" debijas dziesma G.O.T.I.K.A (Griesti Otrpus Tavu Iegribu Kvēlākajām Apātijām) ir par cilvēku būtību, par to, cik dažādi tie ir! Par pretrunām, kas viņos valda! Par labo un ļauno katrā! Par savām iegribām, ko viņi pat neapzinās!

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu